Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tramp_007

11. 5. 2010 18:01
Oni i s těmi 12%

dokáží pěkně ovlivnit. To vám nevadí?

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

11. 5. 2010 13:31
No,

třeba proto, Machu, že jsem tu já a ještě mi nebylo čtyřicet a protože si tvé rady beru k srdci, tak se množím jak šakal, tedy aktuálně vychovávám tři komanče pod dvacet.. Machruješ hezky, ale já bych to rozhodně neviděl tak...depresivně! Ihi...ihi...ihihihihi;-DR^

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

11. 5. 2010 13:10
KSČM je reálná síla v parlamentu, která hodně prosadila

v totmo volebním období. Nebýt KSČM, pak je prezidentem jakýsi Švejnar a nikoli Václav Klaus, jehož názory jsou známé po celé Evropě.

0 0
možnosti
M

mubu

11. 5. 2010 12:25
Proč zakazovat

KSČM, když je pro mnoho lidí tato strana prostě lepší než ty ostatní. O tom je přece demokracie, které mají všichni plnou hubu. A když si to tak promítnu, tak tato strana vlastně po roce neměla žádné skandály - na rozdíl od ostatních stran. To by mě zajímalo, co by pravičáci chtěli zakazovat, kdyby se tato strana přejmenovala. Podotýkám, že nejsem jejich volič!

0 0
možnosti
PH

petrph

11. 5. 2010 12:21
tak ono 12% hlasů je dost

většina stran by si pískala, kdyby je dostala, i s tím dodatkem  že příští volby  (kvůli nesplněným očekávání svých voličů) dostanou mnohem míň.

Jenomže, komunisti mají právě tu výhodu, že jsou průhlední. neboli, lidé vědí co od nich mohou očekávat. Jak jejich potenciální odpůrci, tak i stále početná skupina (dejme tomu těch 12%], kterým se možná za soudruhů žilo poměrně dobře když drželi hubu a krok. A nebo spíš, už odepsali své staré ztráty a rány a chtějí jen v klidu dožít a ne se zase prát s novým režimem, kde peníze nesmrdí a každý se má starat sám o sebe.

Zatímco na druhé straně, ostatní strany nabízejí, slibují, ale průhledné nejsou. neboli, nelze odhadnout jakým směrem povedou tuhle republiku ODS, TOP09,VV, ani sociální demokracie. Jaké zákony odhlasují, které skupiny lidí budou protěžovat, které jiné se budou mít hůř, kolik zátěže ponese stát, kolik se přesune na občany, dokáže to dnes někdo říci????

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

11. 5. 2010 11:51
KSČ měli zakázat hned v listopadu 1989

a všechny její odnože a ideologii komunismu postavit na roveň fašismu a byl by klid....:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3568x
Ačkoli už nejsem novinář, píšu dál. Má úplně poslední kniha se jmenuje PŘIŠÍVAČKA UŠÍ a jsou to příběhy s tajemstvím.

Seznam rubrik