Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pesimistka7

14. 1. 2009 16:07
Že se vám dvěma...

..., s panem Smajlíkem, do toho pletu;-).... Vynechali jste chemii - ta se neptá a prostě zafunguje. Díky ní, často přehlédneme i podstatné věci. Něco bývá i na tom, že hledáme partnera vzoru - rodiče. Jinak za sebe: prošla jsem si hledáním  stejného /nešťastného/ typu partnera, schytala jsem to za zkamání od "bejvalek" i jsem to sama jednoho partnera takto schytat nechala - nebyla to žádná cílená pomsta, prostě mi /jako já tehdy onomu chlapíkovi/ zkřížil cestu v období s pracovním názvem: "dost, změna, těď budu za mrchu pro změnu já". Zažila jsem lásku na první pohled, ale štěstí a hluboké city jsem našla až ve vztahu, kde to žádné megapoblouznění na úplném začátku nebylo. To, že jsem skončila s opakováním chyb v hledání stejných partnerů bylo proto, že jsem na sobě zapracovala, odstranila velkou část svých nejistot, utužila svoji sebeúctu a srovnala si co mohu nabídnout, co chci a co nemám za potřebí. Přeji vám štěstí na partnera a neztrácejte smysl pro humor - ten je třeba pořád!

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

14. 1. 2009 16:10
Re: Že se vám dvěma...

To patřilo jinam, ke starším reakcím, chybka...

0 0
možnosti

anžto

14. 1. 2009 13:46
žádost o rozvod

možná podávají většinou manželky, ale ne proto, že začly najednou snít o princi na bílém koni, ale že je nebaví, že manžel má ještě minimálně jednu milenku

0 0
možnosti
I

ignorantka

14. 1. 2009 6:23
o tobe, Machu,

o tobe se mi zdalo, ...ze te ta tvoje zrzka zase praskla padlem pres hlavu a ty uz nikdy nic nenapises o zenskych...;-(

hele,  Mrazkova je taky veslarka? ;-)

0 0
možnosti
H

honza.mach

14. 1. 2009 12:23
Re: o tobe, Machu,

Dobrý den, nepsal jsem blogy, ale knížku. Už jsem ji odevzdal, snad brzy vyjde. A bude se jmenovat podle jednoho z mých blogů Pornoherec na penzi. Už si tak začínám i připadat.

0 0
možnosti
WS

wandering star

13. 1. 2009 23:55
A co takhle

muž, který byl od mládí týrán sobeckým vřískotem feministek, a tudíž dokáže ocenit pohodářku, která má jakýs takýs smysl pro domácnost a sprdne ho jen občas? Takový muž bere jako samozřejmost, že domácí práce vykonává ten, kdo má zrovna čas, případně se na ně najme profesionální síla.

0 0
možnosti
W

Wendolene

14. 1. 2009 0:18
Re: A co takhle

;-D;-DdobreR^ Ale co udelate s mladikem, ktery je vychovavan dvemi muzatkami, ktere neuznavaji muze? Ma ten mladik sanci najit hodnou nevestu?

0 0
možnosti
AA

Saša

13. 1. 2009 20:59
Skvělý článek.

Naprosto přesně to vysvětluje tuto barbínovskou blbost:

http://hananovotna.blog.idnes.cz/c/64599/Vychova-divek-v-Cechach.html

0 0
možnosti
W

Wendolene

13. 1. 2009 21:05
Re: Skvělý článek.

Pokud hledate barbinovskou blbost, doporucila bych spis clanky Silvie Pinkove ci jinych blogerek. Mila Saso, moc jste ten clanek nepochopila, ten od Hany Novotne.

0 0
možnosti
HN

handour

13. 1. 2009 18:27
české ženy

snily o českém muži, ale pak si přečetly článek "Hnusné české ženy" a do snů se jim zase vrátil Johnny Depp, George Clooney a Keanu Reeves:-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

13. 1. 2009 17:41
Nekdy mi pripada, ze moje ceske zname

opravdu sni o princi na bilem koni, ktery bude mit uspesnou karieru, milovat je, posilat jim denne kytici ruzi, po narozeni deti bude travit veskery cas s nimi ( ac bude mit zodpovednou a uspesnou pozici v praci), bude umyvat nadobi a krmit a prebalovat dite, chodit do prace, pravidelne je brat do restaurace, aby proboha nemusely varit kazdy den, bude krasny a mlady atd. atd. Ono je to hezka predstava v 15, ale v 35, po nekolika zasnoubenich  je to trosku utopie...

Clovek nikdy nema vsechno a nejde jenom brat, ale i davat. V dnesni dobe se lide rozvadeji kvuli malichernostem,  je uplne jedno, zda jsou nabozensky zalozeni ci ne, rozvodost je velka vsude.

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

13. 1. 2009 17:53
Re: Nekdy mi pripada, ze moje ceske zname

Bohužel musím souhlasit...

a jen dodám že pokud už najdou takového který vypadá že by časem mohl být přesně tím co vždycky chtěly... tak časem je pro ně pozdě.

0 0
možnosti
V

Vikina

13. 1. 2009 17:32
Pane Machu,

opět dobrý. Už jsem se bál, jestli jste na blogování nezanevřel. Jsem zvědav na zdejší diskuzi, baby to tentokrát asi schytaj.

0 0
možnosti
J

Jack777

13. 1. 2009 16:01
...

Tak to můj sen je najít si Japonku. S jendou jsem kdysi chodil a už nechci jinak. Dnešní japonky jsou moderní, vzdělané, velice sebevědomé, mají dobrou práci a velice dobře placenou, jsou zajištěné, krásné a pohodové a v sexu dost náruživé a aktivní. Nehrozí, že budete v roli zajišťovatele, ale spíš v roli rovnoceného partnera. Český holčiny jsou vzhledem ke svým průměrným kvalitám a vzhledu někdy až přemrštěně náročné a spíš pasivní. Když jsem viděl pár dílů pořadu hledá se táta, tak mě až překvapilo, jak jsou ty ženský náročný, i když by mohli být rády, že je vůbec někdo chce. Člověk by měl být náročný především na sebe...

0 0
možnosti
J

Jack777

13. 1. 2009 16:03
Re: ...

oprava - s jednou né s jendou ;-D

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

13. 1. 2009 15:11
Já vím o kom některé ženy sní.

O muži, který chce partnerku a nehledá "matkoslužku" (aby měl veškeré pohodlí domova, mohl se chodit bavit s kamarády tak často jak je zvyklý a jako bonus někoho na sex). O muži, který je schopen se postarat o rodinu. O muži, který není sobec a založí-li rodinu pochopí, že je také rodičem a chová se tak. O muži, který je vyrovnaná osobnost nebude si na nich zvyšovat sebevědomí, ale bude jim oplácet respekt. O muži, který dává najevo zájem o ně. Ani jedna z těch pár které znám nechce muže bezchybného, ale chce "muže, který je chlap" s pro ně individuálně akceptovatelnými chybami.  To, že ženy častěji podávají žádost o rozvod může mít plno příčin, neznamená to však, že ženy jsou těmi, který rozpad manželství iniciují.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3568x
Ačkoli už nejsem novinář, píšu dál. Má úplně poslední kniha se jmenuje PŘIŠÍVAČKA UŠÍ a jsou to příběhy s tajemstvím.

Seznam rubrik